Vacature Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur per week)
 
Werken bij de marktleider in een dynamische sector van de energietransitie. Fortes Energy Systems is dé expert in het overdragen van energie in collectieve warmte- en koudenetten. In dit segment zijn wij marktleider en behoren wij tot de top 5 van Europa. Ons specialisme ligt bij het ontwikkelen en produceren van afleversets voor woningbouw en grote afleverstations voor utiliteit. Van alle woonhuizen aangesloten op een collectief netwerk in Nederland, kan gesteld worden dat 1 op de 2 woonhuizen een AquaHeat afleverset heeft van Fortes Energy Systems. Ons marktaandeel groeit hard. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Om deze groei te kunnen bolwerken, zijn wij op zoek naar versterking.
What’s in it for you?
Je komt te werken in een organisatie met directe lijnen en een familiaire werksfeer. De gezondheid van onze medewerkers gaat boven alles. Wij geloven in de kracht van eigen verantwoordelijkheid van onze medewerkers en geven daarbij alle vrijheid om je werkzaamheden met plezier te kunnen verrichten. Daarbij krijg je ruim de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen om verder te kunnen groeien. Wij vinden een persoonlijke relatie met onze collega’s, klanten en leveranciers belangrijk, omdat dat voor continuïteit van kennis, betrouwbaarheid en werkplezier zorgt! Bij Fortes Energy Systems werk je met bevlogen collega’s aan de energievoorziening van morgen.
Wat ga je doen
De financieel administratief medewerker houdt zich bezig met het efficiënt en correct uitvoeren van administratieve taken, vastleggen van de administratieve gegevens met behulp van het boekhoudprogramma en zorgen aan de hand van de administratie dat juiste beslissingen worden genomen en de directie uiteindelijk het bedrijf kan aansturen aan de hand van de correcte input. De taken die hieronder vallen zijn:
Wat vragen wij van jou?
Wij vinden het belangrijk dat jij plezier haalt in het samenwerken met diverse collega’s van diverse disciplines. Daarnaast is het van belang dat je accuraat kunt werken. Je bent cijfermatig zeer goed onderlegd en stelt hoge eisen aan een correcte oplevering van je werk. Je gaat integer en correct om met gevoelige en vertrouwelijke informatie. Je hebt inmiddels een aantal jaren ervaring opgebouwd in een soortgelijke rol.
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan gaan we graag verder met je in gesprek!
Stuur je motivatie en cv naar nb@fortes-es.nl. Als er een match is, dan kunnen we snel schakelen en heten we je welkom in ons team. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Nandi van den Bosch, HR Business Partner via 06-38739566.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.